Στη δημοσιότητα 400.000 σελίδες για τα εμβόλια του Covid-19



Στη δημοσιότητα δόθηκε χθες το πρώτο μέρος των 400.000 σελίδων για τα εμβόλια Covid-19 που η Pfizer και ο FDA ήθελα να κρατήσουν κρυφές μέχρι το 2076. 

Να θυμίσουμε ότι όταν ζητήθηκε από τον FDA να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία πάνω στα οποία βασίστηκε για να εγκρίνει τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είχε υποστηρίξει ότι χρειάζονται 55 χρόνια για να συλλέξει και να παραδώσει τα στοιχεία.

Κάτι που δεν είχε καμία λογική, αφού ο FDA ενέκρινε το εμβόλια σε χρόνο-ρεκόρ! 

Τελικά το πρώτο μέρος των 400.000 σελίδων δόθηκε στη δημοσιότητα και αποκαλύπτονται απίστευτα πράγματα, όσον αφορά τις παρενέργειες. 

Η έκθεση απαριθμεί εκατοντάδες παρενέργειες, ταξινομημένες μάλιστα ανά αλφαβητική σειρά, ενώ ανάμεσά τους υπάρχουν ακόμα και θάνατοι νεογνών!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα έγγραφα 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.