Εκπρόσωπος Ρωσσικού Υπεξ Μαρία Ζαχάροβα :Μήνυμα γιά τήν 25η Μαρτίου καί προτροπή στους Έλληνες νά κατανοήσουν τήν κατάσταση στήν Ουκρανία!!


 Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών, Μαρία Ζαχάροβα, μιλώντας για την επικείμενη επέτειο της 25ης Μαρτίου, απευθύνθηκε στον ελληνικό λαό και τον προέτρεψε να κατανοήσει την κατάσταση γύρω από την Ουκρανία.

«Δεν καταλαβαίνετε πώς υπέφερε το Ντονμπάς και τα 8 χρόνια και τι τρομερή, τερατώδης καταστροφή συνέβη στην Ουκρανία, όταν τα εθνικιστικά τάγματα έγιναν μέρος των ενόπλων δυνάμεων αυτής της χώρας και χρεώθηκαν την εξόντωση του πληθυσμού που δεν υπάκουε στη θέλησή τους; Είναι πράγματι από τη δική σας ιστορία, δεν μπορείτε να μάθετε το ίδιο το μάθημα που θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι συμβαίνει; Πιστεύω ότι πρέπει να το καταλάβετε αυτό", είπε η Ζαχάροβα κατά τη διάρκεια μιας ενημέρωσης την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τη Ζαχάροβα, η Ρωσία και η Ελλάδα έχουν μακρά ιστορία σχέσεων που βασίζονται στον αμοιβαίο σεβασμό και την ισότητα. «Οι λαοί των δύο χωρών μας αντιμετώπισαν πολλές φορές κοινές απειλές πλάι πλάι, βοήθησαν ο ένας τον άλλον σε δύσκολες ιστορικές στιγμές, συμπεριλαμβανομένης της μάχης κατά του φασισμού και του ναζισμού κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου», πρόσθεσε.

Η Ζαχάροβα εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο λαός της Ελλάδας συμμερίζεται τη σχέση που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Μόσχας και Αθήνας και δήλωσε επίσης ότι στο παρελθόν η Ρωσία έχει συμβάλει καθοριστικά στον ελληνικό αγώνα για ανεξαρτησία. 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.