25 έως 30 εργαστήρια έρευνας βιολογικών όπλων στην Ουκρανία που θα έμπαινε στο ΝΑΤΟ-Κ.ΉσυχοςΟι πληροφορίες κυκλοφορούσαν και για όσους δεν ήθελαν να τις πιστέψουν ,ήρθε η αναπληρώτρια ΥΠΕΞ των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ να τις επιβεβαιώσει: στην Ουκρανία υπάρχουν 25 με 30 εργαστήρια ερευνών για βιολογικά όπλα! Όπως φαίνεται υπό την επίβλεψη του Πενταγώνου.
Ο πρώην ΑΝΥΕΘΑ Κώστας Ήσυχος μιλά στο Militaire.gr για το θέμα αποκαλύπτοντας ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Το ερώτημα είναι η ΕΕ δεν θα ζητήσει εξηγήσεις για όσα επικίνδυνα συμβαίνουν στην περιφέρεια της;


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.