Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία οι οικοδόμοιΗ ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Οικοδόμων
Οι οικοδόμοι, οι εργαζόμενοι και οι άνεργοι στα συναφή επαγγέλματα, προχωρούν σήμερα Τετάρτη 16 Μαρτίου σε 24ωρη πανελλαδική πανοικοδομική απεργία.

Στην Αθήνα, η απεργιακή συγκέντρωση ξεκίνησε στις 11 π.μ. στην πλατεία Κάνιγγος.

Οι οικοδόμοι πραγματοποιούν αυτή την ώρα συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κάνιγγος, με αποτέλεσμα να κινούνται μέχρι στιγμής τα οχήματα από μια λωρίδα κυκλοφορίας στην οδό Ακαδημίας.

Στη Θεσσαλονίκη, στις 11 π.μ. έξω από τον ΕΦΚΑ. Απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν επίσης σε πολλές άλλες πόλεις της χώρας.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Οικοδόμων:

«Με τον απεργιακό μας αγώνα διεκδικούμε αποφασιστικά την Υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας με ουσιαστικές αυξήσεις σε μεροκάματα και μισθούς.

Άμεσα μέτρα οικονομικής στήριξης των εργαζομένων, των μικρών ΕΒΕ και των αυτοαπασχολούμενων του κλάδου που πλήττονται από την ενεργειακή κρίση.

Αναγνώριση και διανομή των «υπέρ αγνώστων» ενσήμων.

Εδώ και τώρα, η κυβέρνηση και τα αρμόδια υπουργεία να πάρουν μέτρα για να αντιμετωπιστεί το κλέψιμο της ασφάλισής μας. Κάθε μέρα δουλειάς και μέρα ασφάλισης.
Ένταξη των συναφών ειδικοτήτων (γυψοσανιδάδες, ξυλουργοί κ.α.) στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.