Αύξηση της τιμής τού χρυσού κατά 1,8% στό συμβόλαιο Απριλίου!


 


 Το συμβόλαιο Απριλίου για τον χρυσό πρόσθεσε 34 δολάρια ή 1,8% και έκλεισε στα 1.943,20 δολάρια η ουγγιά

Στήριξη στην πτώση που κατέγραψε το δολάριο βρήκε το πολύτιμο μέταλλο, το οποίο έσπασε το τετραήμερο πτωτικό σερί.

Το συμβόλαιο Απριλίου για τον χρυσό πρόσθεσε 34 δολάρια ή 1,8% και έκλεισε στα 1.943,20 δολάρια η ουγγιά, μετά το χθεσινό κλείσιμο στο χαμηλότερο επίπεδο από τις 28 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τα στοιχεία της FactSet.

Κέρδη σημείωσε και το συμβόλαιο Μαΐου για το ασήμι, που ενισχύθηκε κατά 91 σεντς ή 3,7% και ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση στα 25,616 δολάρια η ουγγιά.

Ο χαλκός παράδοσης Μαΐου σημείωσε άνοδο 2,2% και τερμάτισε στα 4,702 δολάρια η λίβρα, το συμβόλαιο Απριλίου για την πλατίνα ενισχύθηκε κατά 2,3% και έκλεισε στα 1.031,30 δολάρια η ουγγιά, ενώ το παλλάδιο παράδοσης Ιουνίου κατέγραψε «άλμα» 5,3% και ολοκλήρωσε την ημέρα στα 2.492 δολάρια η ουγγιά.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.