Κακοκαιρία Φίλιππος - Χιόνι 1,5 μέτρο στην Εύβοια - Χωρίς ρεύμα 10 χωριά



Τις χαμηλότερες θερμοκρασίες τα τελευταία τουλάχιστον δέκα χρόνια για τον μήνα Μάρτιο καταγράφει το meteo.gr καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία Φίλιππος. Οι χιονοπτώσεις εντοπίζονται στην Αττική, αλλά ακόμη και σε πεδινές περιοχές της Αν. Θεσσαλίας, των Β. Σποράδων, της Εύβοιας και πάνω από τα 200-300μ υψόμετρο στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα.
Στα ορεινά χωριά της Εύβοιας το χιόνι ξεπερνά το 1,5 μέτρο και η χιονόπτωση συνεχίζεται. Στις πεδινές περιοχές το χιόνι φτάνει τους 70 πόντους, ενώ έχει χιονίσει μέχρι και τη θάλασσα.
Ισχυρή σύσταση για την αποφυγή των μη απαραίτητων μετακινήσεων σε Αττική, Βοιωτία, Φθιώτιδα και Εύβοια απευθύνει η Πολιτική Προστασία, με μήνυμά της, εξαιτίας της κακοκαιρίας "Φιλιππος" που πλήττει τη χώρα.

Παράλληλα, για τις παραπάνω περιοχές απευθύνει ισχυρή σύσταση και για τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Χιόνια και σε χαμηλά υψόμετρα στην Αττική από την κακοκαιρία-Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Όπως αναφέρεται στο μήνυμα, αναμένεται επιδείνωση των καιρικών φαινομένων.

Νωρίτερα, η Πολιτική Προστασία είχε στείλει προειδοποιητικό μήνυμα και απηύθυνε ισχυρή σύσταση για την αποφυγή μη απαραίτητων μετακινήσεων και χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε Βόρεια, Ανατολική Αττική, περιοχές των Βιλίων, της Φυλής και των Ερυθρών Βοιωτίας καθώς, όπως ανέφερε, η χιονόπτωση αναμένεται να ενταθεί τις επόμενες ώρες.
Χωρίς ρεύμα 10 χωριά στην Εύβοια
Ήδη τα σχολεία στους περισσότερους Δήμους της Εύβοιας, έχουν αναστείλει την λειτουργίας τους. Στον Δήμο Κύμης – Αλιβερίου, αν και ανακοινώθηκε ότι δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία, μέχρι και πριν λίγη ώρα δεν υπήρξε καμία ενημέρωση για τηλεκπαίδευση. Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω τεχνικού προβλήματος, οι συνεδρίες ξεκίνησαν λίγο μετά τις 10.30.

Περισσότερα από 10 χωριά στους δήμους Λίμνης – Μαντουδίου Αγίας Άννας και Ιστιαίας -Αιδηψού έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.








Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.