Διάγγελμα Μητσοτάκη-Μόλις 12 ευρώ το μήνα για βενζίνη


Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διοχετευθεί σε φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ, το πρωί της Πέμπτης οι αρμόδιοι υπουργοί θα ανακοινώνουν ένα «κουπόνι» καυσίμων που θα ενσωματώνει μια επιδότηση κάποιων λεπτών του ευρώ ανά λίτρο. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα ποσό γύρω στα 20 λεπτά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μιλήσει για «μερική απορρόφηση των αυξήσεων στα καύσιμα, με την κάλυψη 180 λίτρων για την κίνηση των οχημάτων». Ωστόσο, όπως φαίνεται τα 180 λίτρα αφορούν τρεις μήνες (Απρίλιο, Μάιο και Ιούνιο), συνεπώς αντιστοιχούν σε 60 λίτρα το μήνα.

Έτσι, εφόσον τελικά η κυβέρνηση επιμείνει στο συγκεκριμένο ύψος, τότε θα μιλάμε για επιδότηση μόλις 12 ευρώ το μήνα. Μάλιστα, ενδέχεται να είναι ακόμα πιο μικρή, καθώς υπάρχουν πληροφορίες που μιλούν για επιδότηση 15 - 20 λεπτών ανά λίτρο.

Όσον αφορά τη διαδικασία, φαίνεται ότι θα είναι ανάλογη με αυτή του Freedom Pass που είχε υιοθετηθεί προκειμένου να δοθεί κίνητρο στους νέους να εμβολιαστούν. Ο πολίτης θα μπαίνει στην πλατφόρμα, θα δηλώνει τα στοιχεία του ΙΧ. Εφόσον εμπίπτει στην κατηγορία της επιδότησης, θα πιστώνεται το ποσό στον λογαριασμό ή θα χορηγείται voucher.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.