Πούτιν - Μακρόν TA EIΠAN για τους αμάχους και Τους όρους κατάπαυση του πυρός


 Πούτιν - Μακρόν TA EIΠAN για τους αμάχους και  Τους όρους κατάπαυση του πυρός 

Ο πρόεδρος της Γαλλίας είχε τη Δευτέρα τηλεφωνική επικοινωνία, διάρκειας μιάμισης ώρας, με τον Ρώσο ομόλογό του, Βλαντίμιρ Πούτιν, όπως ανακοίνωσε το Ελιζέ. ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πούτιν εμφανίστηκε πρόθυμος να δεσμευτεί να σταματήσει ο πόλεμος υπό την προυπόθεση ότι η Δύση θα  δεχθεί τους τέσσερις όρους που έχει θέσει:

 Αναγνώριση της ρωσικής κυριαρχίας στην Κριμαία, αποστρατιωτικοποίηση του ουκρανικού κράτους,  αποναζιστικοποίηση του ουκρανικού κράτους και διασφάλιση ουδέτερου καθεστώτος της Ουκρανίας. 

Ο Εμανουέλ Μακρόν ζήτησε 
Να σταματήσουν τα πλήγματα εναντίον των αμάχων, να διαφυλαχθούν οι πολιτικές υποδομές και να διασφαλιστεί η πρόσβαση στους οδικούς άξονες στην Ουκρανία.

Και στα τρία αυτά σημεία ο Πούτιν «επιβεβαίωσε ότι είναι πρόθυμος να δεσμευτεί»

 Ο προεδρος της Γαλλίας  Μακρόν επανέλαβε το επιτακτικό αίτημα της διεθνούς κοινότητας να υπάρξει άμεση κατάπαυση πυρός , άμεση διακοπή όλων των επιθέσεων κατά πολιτών, προστασία των αστικών υποδομών και εξασφάλιση των οδικών αξόνων, κυρίως εκείνων που βρίσκονται νοτίως του Κιέβου.

Τις τελευταίες ώρες ο Μακρόν συνομίλησε επίσης «πολλές φορές» με τον Ουκρανό πρόεδρο, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.