RT: Νεκρός Ρώσος στρατιώτης από ουκρανικό drone στο Ντονέτσκ


Συναγερμός έχει σημάνει στην ανατολική Ουκρανία μετά τον θάνατο ενός στρατιωτικού από τις δυνάμεις της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (DPR).

«Νεκρός έπεσε από επίθεση drone Ρώσος στρατιώτης», σύμφωνα με tweet του Russia Today. 

Tην είδηση για τον θάνατο του στρατιωτικού μετά από επίθεση ουκρανικού μη επανδρωμένου αεροσκάφους στην πρώτη γραμμή της χώρας, έκανε γνωστή ο επικεφαλής της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ (DPR), Ντένις Πουσιλίν.

«Πριν από αρκετές ώρες, ένα drone έριξε έναν εκρηκτικό μηχανισμό σκοτώνοντας έναν στρατιώτη μας», επεσήμανε ο Ντένις Πουσιλίν μιλώντας στο ειδησειογραφικό πρακτορείο ειδήσεων του Ντονέτσκ.

Παράλληλα, υπάρχουν αναφορές πως οι δυνάμεις του Κιέβου είχαν εντείνει τη χρήση drones σε ολόκληρη τη γραμμή επαφής.

Πληροφορίες  από Sputnik.gr 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.