Γερμανία: O Σολτς ανακοίνωσε εξοπλισμούς μαμούθ 100 δισ. ευρώ


Ειδικό ταμείο 100 δισεκατομμυρίων ευρώ για τις γερμανικές ένοπλες δυνάμεις, κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο καγκελάριος Όλαφ Σολτς, μιλώντας σε έκτακτη συνεδρίαση της Bundestag για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΑ...
ΝΕΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ...
ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΎ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!
ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,ΘΑΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ...
ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΥΜΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΕΞΑΓΓΕΛΙΩΝ ΣΕ ΤΊ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ;;;

«Η 24η Φεβρουαρίου 2022 αποτελεί σημείο καμπής (…) Ο κόσμος μετά δεν θα είναι ίδιος με τον κόσμο πριν» από αυτή την ημερομηνία, δήλωσε ο κ. Σολτς και τόνισε ότι οι ενέργειες του Βλαντίμιρ Πούτιν «δεν μπορούν να δικαιολογηθούν από κανέναν και με τίποτα». Ξέρω ποιες είναι οι ανησυχίες των πολιτών, συνέχισε ο καγκελάριος, «για τους νεότερους, ένας πόλεμος στην Ευρώπη είναι δύσκολο να κατανοηθεί (…) το ερώτημα όμως είναι αν μπορούμε να συγκεντρώσουμε τις δυνάμεις μας για να εμποδίσουμε τον Πούτιν να γυρίσει το ρολόι πίσω στην εποχή των ηγεμόνων του 19ου αιώνα»Ο Βλαντίμιρ Πούτιν «έβαλε τον εαυτό του στο περιθώριο όλης της διεθνούς κοινότητας με μια επαίσχυντη παραβίαση του διεθνούς δικαίου (…) ήθελε να διχάσει την ήπειρο με τη δύναμη των όπλων», πρόσθεσε ο Όλαφ Σολτς και τόνισε ότι η Γερμανία βρίσκεται στη σωστή πλευρά της Ιστορίας, στη «νέα πραγματικότητα» που δημιούργησε ο Ρώσος πρόεδρος. Σύμφωνα με τον καγκελάριο, μια απάντηση σε αυτό δόθηκε με την απόφαση της Γερμανίας να παραδώσει όπλα στην Ουκρανία. Επιπλέον, τόνισε, είναι κρίσιμης σημασίας να αποτραπεί η επέκταση της σύγκρουσης σε άλλες χώρες, για αυτό και η Γερμανία επιμένει στο καθήκον της να παρέχει βοήθεια στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ. «Ας μην υποτιμά ο Πούτιν την αποφασιστικότητα του ΝΑΤΟ», είπε χαρακτηριστικά.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.