Facebook-Απαγόρευση τών ρωσσικών κρατικών μέσων ενημέρωσης για διαφημίσεις η τήν δημιουργία εσόδων!

 Το Facebook ανακοίνωσε ότι στο εξής μπλοκάρει τα ρωσικά κρατικά μέσα ενημέρωσης από το να αποκομίζουν έσοδα από την πλατφόρμα του.

«Πλέον απαγορεύουμε στα ρωσικά κρατικά μέσα να προβάλλουν διαφημίσεις ή να δημιουργούν έσοδα στην πλατφόρμα μας οπουδήποτε στον κόσμο». Αυτό δήλωσε στο Twitter ο Ναθάνιελ Γκλάιχερ, επικεφαλής της πολιτικής ασφαλείας του Facebook.

Η Meta ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι η Ρωσία αποφάσισε να «περιορίσει την πρόσβαση» και να «επιβραδύνει» τη λειτουργία του Facebook. Η Μόσχα κατηγορεί το αμερικανικό κοινωνικό δίκτυο ότι λογοκρίνει τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης και παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα και τους Ρώσους πολίτες.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.