Συνελήφθησαν ο πλοίαρχος καί οι δύο μηχανικοί του πλοίου Euroferry Olympia, οδηγούνται στόν εισαγγελέα!


 


 
Στον Εισαγγελέα οδηγούνται ο πλοίαρχος και δύο μηχανικοί του Euroferry Olympia, που τυλίχθηκε στις φλόγες ανοικτά της Κέρκυρας.


Ο πλοίαρχος και δύο μηχανικοί του Euroferry Olympia, που τυλίχθηκε στις φλόγες ανοικτά της Κέρκυρας, συνελήφθησαν πριν από λίγο.



Υπάρχει κίνδυνος για εκρήξεις ενώ το πλοίο έχει προσδεθεί σε ρυμουλκά, οπότε δεν υπάρχει κίνδυνος βύθισης.
Το έργο των διασωστών είναι πάρα πολύ δύσκολο καθώς γίνεται λόγος για θερμοκρασίες που φτάνουν τους 600 βαθμούς Κελσίου, ενώ πυκνοί καπνοί έχουν σκεπάσει το πλοίο.


Υπενθυμίζεται ότι από την επιχείρηση διάσωσης, πυροσβέστες της ΕΜΑΚ χρειάστηκε να νοσηλευτούν με αναπνευστικά προβλήματα.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην Κέρκυρα βρίσκονται οι συγγενείς των τριών αγνοούμενων Ελλήνων, για να έχουν πιο άμεση ενημέρωση για την πορεία των ερευνών για τον εντοπισμό των οικείων τους προσώπων.


Όπως μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ, οι άνδρες του Λιμενικού έχουν περισυλλέξει 280 άτομα από αυτά που επέβαιναν στο πλοίο ενώ αναζητούνται 12, εκ των οποίων τρεις είναι Έλληνες, επτά Βούλγαροι, ένας Τούρκος κι ένας Λιθουανός.
Όλοι τους είναι οδηγοί φορτηγών.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.