Αυτονομιστές: Οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν τρία χωριά στο Donbass


 


  Στοχοθετήθηκαν τρία χωριά από τον ουκρανικό στρατό

Οι αυτονομιστές της αυτοανακηρυχθείσας Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντονέτσκ υποστήριξαν το Σάββατο (19/2/2022) ότι οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν άλλους τρεις οικισμούς στην περιοχή του Donbass.
Σύμφωνα με την πηγή αυτή, στοχοθετήθηκαν τα χωριά Χορλίφκα, Κομουνάροφκα και Ντολομίτνε.
Ένας εκπρόσωπός τους είπε ότι ο βομβαρδισμός συνεχίζεται.
Εξάλλου, ένα τηλεοπτικό συνεργείο του αραβόφωνου ρωσικού καναλιού RT Arabic είπε ότι δέχτηκε πυρά ενώ κάλυπτε την κατάσταση στο χωριό Ζαΐτσεβο, σε απόσταση μόλις 300 μέτρων από τη γραμμή οριοθέτησης.
Ο ανταποκριτής του RΤ διαβεβαίωσε ότι ο ίδιος και οι συνάδελφοί του έφυγαν με ασφάλεια από την περιοχή και είναι καλά στην υγεία τους.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.