Η ιστοσελίδα της ρωσσικής προεδρίας τέθηκε εκτός λειτουργίας!


 


 Εκτός λειτουργίας τέθηκε η ιστοσελίδα της ρωσικής προεδρίας, kremlin.ru.

Μέχρι στιγμής είναι αδιευκρίνιστοι οι λόγοι που η ιστοσελίδα του Κρεμλίνου «έπεσε», αν και δεν αποκλείεται να συνιστά προϊόν κυβερνοεπίθεσης, σύμφωνα με το Reuters.

Εκτός λειτουργίας φέρεται να έχουν τεθεί οι ιστοσελίδες κι άλλων κυβερνητικών φορέων ή κρατικών μέσων ενημέρωσης της Ρωσίας.

Άλλωστε, εδώ και εβδομάδες, Ουκρανοί και Ρώσοι χάκερς επιδίδονται σε έναν παράλληλο πόλεμο, με στόχο να υποκλέψουν και να πλήξουν ηλεκτρονικά δεδομένα.

Μάλιστα, στη μάχη έχουν εισέλθει και Λευκορώσοι χάκερς, οι οποίες έχουν στρατευτεί στο πλευρό των Ρώσων.

Πριν λίγες ημέρες, ρωσική κυβερνοεπίθεση έχει θέσει εκτός λειτουργίας τις ιστοσελίδες μιας σειράς ουκρανικών κρατικών οργανισμών.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.