ΗΠΑ:Εκκενώθηκαν έξι σχολεία μετά από απειλές για βόμβες στην Ουάσινγκτον

 Συναγερμός έχει σημάνει στην Ουάσινγκτον στις ΗΠΑ μετά από απειλή για βόμβες. Σύμφωνα με αναφορές στα social media, αρκετά κτίρια εκκενώνονται μετά από τις απειλές.

Οι αστυνομικές Αρχές έχουν κινητοποιηθεί για να ολοκληρώσουν τις εκκενώσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται δημόσια και ιδιωτικά σχολεία.

 Μέχρι και τις 20.15 ώρα Ελλάδας οι αρχές στην Ουάσινγκτον δεν είχε βρει κάτι το επικίνδυνο στους χώρους των σχολείων αλλά οι έρευνες συνεχίζονται.

Μεταξύ των σχολείων που δέχτηκαν απειλές ήταν και το Λύκειο Ντάνμπαρ, το οποίο είχε εκκενωθεί και χθες για τον ίδιο λόγο, ενώ βρισκόταν στον χώρο για μια εκδήλωση ο σύζυγος της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις, ο Νταγκ Έμχοφ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Washington Post, που επικαλείται πηγές της αστυνομίας, εκκενώθηκαν επίσης τα λύκεια Θίοντορ Ρούσβελτ στο Πέτγουορθ (ΒΔ Ουάσινγκτον) και Ρον Μπράουν στο Ντίνγουντ 

 


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.