ΤΕΛΙΚΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ;



Σήμερα έγινε ένα τρομαχτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα κι ούτε κουνούπι δεν αγγίχτηκε. Και ξέρετε γιατί; Γιατί ήτανε μόνο από ένα κόμμα που έκανε παρέλαση, ένα  κόμμα που είναι στο 5% και ξέρουν ποιοι το ψηφίζουν και γιατί...

 Στην ουσία τι έγινε ; Μπλέξαμε την Ουκρανία με την επισιτιστική κρίση και με τα ξεπουλήματα της ενέργειας που μας αυτοκτονούν.  Για να μην αρχίσουμε να λέμε φταίει το ξεπούλημα, ξαφνικά γίνεται απεργία μέσα στον πόλεμο και έτσι φταίει ο πόλεμος και ο Ρώσος και όχι ο  Χατζηδάκης ή ο Μητσοτάκης ή  όποιος άλλος.

Κάνανε  μια επίθεση εδώ και 2,5 χρόνια στην ανθρωπότητα και την αιφνιδίασαν καταστρέφοντας και χτυπώντας την ανθρωπότητα και τις αξίες με τα όπλα που είχε κατακτήσει ....Πρώτα βάζουν τους αδώνιδες να λένε ζήτω το ελληνικό πνεύμα και  μετά να λένε δεν είπαμε το ελληνικό πνεύμα γιατί έχει και αριστερούς μέσα που φταίνε για τα πάντα...
Αφού βρέθηκε ο φταίχτης, μετά το ρίξαμε στις αξίες της ανθρωπότητας που κακά τα ψέματα είχαν φτιαχτεί μερικές από το βιβλίο του Μάρξ, μαζί με το αρχαίο ελληνικό πνεύμα.
Ένα ένα άρχισαν να καταργούνται σιγά σιγά... 

ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ, ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΞ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΕΣ ΔΕΛΦΙΚΕΣ.
 ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΕΝΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑΧΕΙ ΔΟΜΗ ΔΕΛΦΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


 ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΜΟΥΝ. ΑΠΟΔΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΤΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,
 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΡΧΗΣ, ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΕΓΗ, ΧΩΡΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.ΝΑ ΕΧΕΙ 8ΩΡΟ.
 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ,,,,,,ΞΕΡΕΙΣ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΝΑ ΤΡΩΣ, ΤΟΤΕ ΓΥΡΝΑΜΕ ΠΙΣΩ.
 ΠΡΩΤΟΥ ΕΡΘΕΙ Η ΔΗΜΗΤΡΑ. ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΖΉΤΗΣΗ ΤΡΟΦΗΣ.  ΕΛΑ ΑΡΠΑΞΕ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΝΑ ΦΑΣ.

 ΦΤΑΣΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.
 ΤΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΚΕΛΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ.
 ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ, ΤΟΥΣ ΛΕΓΑΝΕ ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ...ΜΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ,,ΕΕ... ΣΟΥ ΕΙΠΑΜΕ, ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.

 Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΛΑ ΗΤΑΝΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΝ ΜΕΡΗ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΗ ΚΛΙΜΑΚΑ.

ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΟΤΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΝΩΣΗ. 


ΑΡΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

 ΕΙΧΑΜΕ ΟΠΛΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΓΥΡΙΣΑΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΕΝΑ ΙΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΨΕΛΝΕ ΚΑΙ ΤΟΥΠΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ.


ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΑΦΟΥ ΧΑΘΗΚΕ, ΤΙ ΕΜΕΝΕ; ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ,,,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ,,,,ΕΕΕΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΆ, ΑΦΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΟΥΤΑΝΕ ΟΛΑ ,,,ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ,,,ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΖΑΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ,,ΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΑΥΤΟΙ...
 ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΤΩΡΑ; ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ; ΑΦΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΣΕ ΚΑΛΑ, ΚΟΙΤΑ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΤΑΝΟ ,,,,ΚΙ ΕΔΩ ΟΜΩΣ, ΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ  ΓΕΡΜΑΝΟΔΟΥΛΑ, ΟΤΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΤΟΦΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗ ,,,ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΠΑΡΤΗ.
 ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΑΤΟΦΙΑ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΦΕΡΕΙ ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΩΞΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ.

 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΟΡΕΙΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΏΝΕΤΑΙ Η ΧΥΤΡΑ ,,,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡ ΚΚΕ ΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΧΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ , ΦΩΝΑΞΑΤΕ ΑΛΛΑ ΔΙΑΣΠΩΝΤΑΣ ΜΑΣ...ΜΑΣ ΔΙΑΣΠΑΣΑΝ, ΑΛΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΧΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΕΛΕΓΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΙΑΛΥΘΗΚΑΜΕ, ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΦΩΝΑΖΑΝ  ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΚΕΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ.

 ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΥ ΦΟΒΕΡΙΖΑΝ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΣΕΣΤΕ Ή ΘΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΆ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

 Ο ΠΟΥΤΙΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΥΤΕΣ ΧΩΡΕΣ.

 ΕΤΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΕΙΛΗΘΗΚΕ Η ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕς ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΣΕΧΤΑ ΜΑΙ ΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟ ΤΗΝ ΣΙΑ ....ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ,,,ΑΜΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ, ΕΣΤΩ ΥΠΟΝΟΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΣΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ.

ΤΟ ΕΙΠΕ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΠΥΡΗΝΙΚΌ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΚΑΙ ΚΟΡΣΛΟΝΤΟΥΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝΕ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΡΑΤΟ ,,,ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ.

 ΑΛΛΑ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ, ΟΤΙ ΚΑΘΙΣΤΕ ΚΑΛΑ, ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΩΤΟΥ ΤΙΣ ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ
 ΚΑΙ ΘΑ ΣΑς ΡΙΞΩ ΠΡΩΤΟΣ
 ΜΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΊΤΑΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΩ.
 
Η ΕΥΡΩΠΗ ,,,ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ ,,ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΕΥΡΩ ΜΟΝΑΔΟΣ ,,ΔΗΛΑΔΗ ΕΥΡΩ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΕΥΡΩ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΕΥΡΩ ΓΑΛΛΙΑΣ, ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΘΕΜΑ. ΜΟΝΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ,,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΥΡΩ ΨΩΝΙΖΕΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ;


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.