Πυρκαγιά σέ εργοστάσιο λιπασμάτων στό Καπανδρίτι!


 

 
Συναγερμό στην Πυροσβεστική προκάλεσε πυρκαγιά σε αποθήκη με εντομοκτόνα και λιπάσματα που εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 11 σήμερα στην οδό Αμυγδαλιάς στο Καπανδρίτι. Η φωτιά δεν πήρε μεγάλες διαστάσεις, ωστόσο, λόγω των τοξικών υλικών που καίγονταν υπήρξε άμεσα μεγάλη κινητοποίηση, ενώ μετέβη στο σημείο και ειδικό όχημα περισυλλογής και διαχωρισμού χημικών και τοξικών υλικών της 1ης ΕΜΑΚ, που έκανε μετρήσεις για την επικινδυνότητα του τοξικού καπνού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όπως διαπιστώθηκε από τις μετρήσεις, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, ενώ πριν από λίγα λεπτά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο η πυρκαγιά.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 15 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, μηχάνημα έργου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εθελοντές.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.