Άγριες αποδοκιμασίες κατά A.Γεωργιάδη στην Καστοριά: «Ξεφτιλισμένοι - Με πληρωμένες βενζίνες από τον Έλληνα ήρθες»


Επεισοδιακή ήταν η υποδοχή του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, στην Καστοριά. 

Κάτοικοι που είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην Καστοριά επιφύλαξαν «θερμή» υποδοχή με γιουχαΐσματα και έντονες αποδοκιμασίες στον υπουργό. 

Οι πολίτες του φώναζαν πως η Ελλάδα έχει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη καθώς και ότι εκείνος πήγε  «με πληρωμένες βενζίνες από τον ελληνικό λαό». «Σούπερ μάρκετ έχει δει ποτέ;», «Τα βγάζεις πέρα με τον μισθό του υπουργού;» τον ρωτούσαν ειρωνικά οι πολίτες, ενώ άλλοι φώναζαν «ξεφτιλισμένοι». 

Ο υπουργός Ανάπτυξης, επισκέπτεται την Καστοριά με αφορμή την εκδήλωση της ΔΕΔΑ για την έναρξη εργασιών του φυσικού αερίου.






Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.