Το πόρισμα για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του Άδωνι ΓεωργιάδηΟ Παύλος Πολάκης έδωσε στη δημοσιότητα μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα την απόφαση αρχειοθέτησης για τον Αδωνι Γεωργιάδη και την υπόθεση της NOVARTIS.

Διάβασα εν τάχει το πόρισμα αρχειοθέτησης του Γεωργιάδη!
Εκτος από αυτά που είπα στη Βουλή βγαίνουν   τα εξης: ( και για αυτό δεν  ήθελε να το δώσει και το έδωσε σήμερα μετά την πίεση  που ασκήσαμε με την Αίτηση Κατάθεσης)
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΟΛΑΣΗ!!!!
Η διάταξη αρχειοθέτησης της δίωξης του Γεωργιάδη είναι ΜΑΥΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ για την Δικαιοσύνη!!!
-Ενώ περιλαμβάνει τις καταθέσεις των μαρτύρων που με ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ λένε πως ο Γεωργιαδης πήρε από το ΦΡΟΥΖΗ ,σχεδόν δυο εκατομμύρια διακόσιες χιλιαδες ευρώ μετρητά σε βαλίτσες και φακέλους ….
-Ενώ ανακαλύπτουν αδιευκρίνιστες καταθέσεις ποσών στους λογαριασμούς του ίδιου ,της οικογενειας του και εταιρικών λογαριασμών που έχει με τον αδερφό του ,από το 2013 και μετά….
Αρχειοθετει τη δίωξη ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΝΟΒΑΡΤΙΣ!!!!!!!!!!
ΕΛΕΟΣ!! 
ΚΑΛΩ τα ΜΜΕ να δημοσιεύσουν το πόρισμα για να δει ο Ελληνικός λαός πως πανε να κουκουλώσουν την υπόθεση που με τις ΙΔΙΕΣ Η ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ,η Νοβαρτις ήρθε σε συμβιβασμό με την Αμερικανική Δικαιοσύνη και πλήρωσε 347 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ στο αμερικανικό δημόσιο «επειδή κυβερνητικοί αξιωματούχοι στην Ελλάδα δωροδοκήθηκαν και χειραγώγησαν τις τιμές των φαρμάκων της»!!!!!!’
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ….(οι φωτογραφίες δεν είναι με τη σειρά που πρέπει αλλά είναι ενδεικτικές της συγκάλυψης)Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.