ΤΟΥΪΤ ΑΝΤΩΝΑΡΟΥ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:""Το κόλπο με τη Θάνου του πολιτικά ημιθανή Μητσοτάκη ""


 


To κόλπο γνωστό, εφαρμοσμένο συχνά, αλλά ξεπερασμένο στην εποχή μας: Σε κυβερνητικές υπόγες γράφουν ένα κείμενο με δήθεν αποκαλυπτικά στοιχεία (κατά προτίμηση και ηχητικά) και το πλασάρουν σε πρόθυμο μέσο ενημέρωσης που το παρουσιάζει ως αποτέλεσμα δήθεν δικής του “αποκλειστικής έρευνας”.

Μόλις δημοσιευθεί, αυτοί που το “μαγείρεψαν” μιλάνε για μεγάλες αποκαλύψεις, σηκώνουν επιτιμητικά το δάχτυλο και ζητάνε από τον πολιτικό τους αντίπαλο να πάρει θέση, να “καταδικάσει”, να “εξηγήσει”. Στόχος: Η δημιουργία εντυπώσεων. Και κυρίως: Η αλλαγή πολιτικής ατζέντας που όπως έχει διαμορφωθεί δεν συμφέρει τους εμπνευστές της παραπληροφόρησης.

Πριν περάσουν λίγες ώρες, το αφήγημα καταρρέει — καθώς αποκαλύπτεται ότι δεν υπάρχουν δράκοι. Ότι το φαγητό είναι (προ)περσινά ξινά σταφύλια. Ότι η υπόθεση έχει μπει στο αρχείο. Ότι οι δήθεν “εγκαλούμενοι” δεν υπήρξαν ποτέ ούτε μηνυόμενοιι ούτε κατηγορούμενοι. Τόμπολα.

Δεν πρόκειται για ιστορία φαντασίας. Συμβαίνει επί Μητσοτάκη. Ναι, του γόνου που νομίζει πως κυριαρχεί ακόμη, ενώ είναι πολιτικά ημιθανής. 

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.