ΚΙΕΒΟ: ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΓΗ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΛΙΣΜΕΝΩΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ;;

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας στιγμής, αντίπαλες ομάδες Ουκρανών μάχονται η μία την άλλη, με τα όπλα που τους έδωσε ο ίδιος Ζελένσκι.

Σήμερα το πρωί ο Ουκρανός πρόεδρος κάλεσε τους πολίτες να πάρουν τα όπλα και να υπερασπιστούν το Κίεβο από την επερχόμενη ρωσική εισβολή. Άρχισε μάλιστα να μοιράζει όπλα σε όσους πολίτες ήθελαν να πολεμήσουν. Το βίντεο που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, δείχνει ομάδα Ουκρανών που εξοπλίστηκαν από τον Ζελένσκι, να μάχονται η μία την άλλη.

Όλα αυτά τα μεταφέρουμε με επιφύλαξη, αλλά είναι σενάριο που έχει κυκλοφορήσει ευρέως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με το ακόλουθο βίντεο:

    Reports that Ukrainian civilians who were given weapons are fighting each other. Apparently the sounds are largely infighting. This footage according to the conversation heard,l— are Two “civil defence groups” going at it against each other. pic.twitter.com/4hzyr2WCmk

    — ASB News / MILITARY〽️ (@ASBMilitary) February 25, 2022

 


 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.