Έκρηξη σε επιχείρηση στη Θήβα-Ένας τραυματίας



Ένας άνδρας μεταφέρθηκε, σοβαρά τραυματισμένος, στο Γενικό Νοσοκομείο της Θήβας, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε σε επιχείρηση.

Σύμφωνα με το radiothiva.gr, η έκρηξη σημειώθηκε σε επιχείρηση στη Θήβα, στο δρόμο Θηβών - Λιβαδειάς λίγα λεπτά πριν τις 12:00 το μεσημέρι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άνδρας εκτελούσε εργασίες με κομπρεσέρ και η έκρηξη φέρεται να προκλήθηκε μετά από σπίθα που δημιουργήθηκε σε φρεάτιο μεθανίου.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, για να παραλάβει τον άνδρα. Εικόνες που έρχονται στη δημοσιότητα από το σημείο, δείχνουν τις ζημιές που προκάλεσε η έκρηξη μεταξύ άλλων στον δρόμο της περιοχής.

Μετά την έκρηξη, στο σημείο έφθασαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής. Σε ό,τι αφορά τον άνδρα που τραυματίστηκε, σύμφωνα με αυτόπτη, φέρεται να είναι νεαρής ηλικίας, περίπου 25-30 ετών.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.