Απροσδιόριστη η αιτία οσμής αερίου, στην περιοχή των Μεγάρων


Απροσδιόριστη η αιτία  οσμής αερίου, στην περιοχή των Μεγάρων.

Ερευνάται το ζήτημα ακόμη από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Περιφέρειας
Τις απογευματινές ώρες της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου έγινε αντιληπτή έντονη οσμή μυρωδιάς αερίου (γκάζι) στην περιοχή των Μεγάρων και υπήρξε ανησυχία από τους πολίτες.
Από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε το γεγονός ο Δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης έδωσε εντολή στον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας κ. Κωνσταντίνο Φυλακτό να ασχοληθεί άμεσα με το θέμα.
Πράγματι με ενέργειες του Δήμου, του Δημάρχου προσωπικά και του κ. Φυλακτού κινητοποιήθηκαν η Πυροσβεστική, η Αστυνομία, η Τροχαία, οι υπεύθυνοι της ΔΕΣΦΑ, τα ΕΛ.ΠΕ και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής και γενικά όλοι οι συναρμόδιοι φορείς προκειμένου να ερευνήσουν την αιτία και την πηγή της δυσάρεστης αυτής οσμής αερίου.
Ομάδα με εκπροσώπους της Διοίκησης του Δήμου και των άλλων υπηρεσιών άρχισαν να χτενίζουν κυριολεκτικά την περιοχή, για να βρούν κάτι, που να σχετίζεται με αυτό το γεγονός.
Ετσι ελέγθηκαν προσεκτικά πολλές περιοχές και συγκεκριμένα σημεία μήπως και βρεθεί κάποιο στοιχείο, που να δίνει εξηγήσεις στο συγκεκριμένο γεγονός.
Από ένα φρεάτιο Ομβρίων στον παράλληλο δρόμο της Εθνικής Οδού διαπιστώθηκε από τον κ. Φυλακτό να βγαίνουν καπνοί, οι οποίοι όμως δεν είχαν οσμή.
Οι έρευνες συνεχίστηκαν μέχρι το βράδυ της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου, χωρίς όμως να αποδώσουν κι έτσι μέχρι σήμερα δεν έχει προσδιοριστεί κάτι σχετικά με την αιτία, που προκάλεσε αυτό το γεγονός.
Αν και η μυρωδιά δεν υπάρχει πλέον στην περιοχή σήμερα Σάββατο 19 Φεβρουαρίου, ωστόσο οι έρευνες συνεχίζονται από την Υπηρεσία Περιβάλλοντος της Περιφέρειας και για ότι νεώτερο προκύψει θα γίνει ενημέρωση με νέο Δελτίο Τύπου.
Εκ του Γραφείου Επικοινωνίας
& Δημοσίων Σχέσεων


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.