Άμεση αντίδραση Ε.Αντώναρου για διαγραφή Κύρτσου.Τί αναφέρει!!


 

 Πρώτη αντίδραση μετά τη διαγραφή του μέχρι πρότινος νεοδημοκράτη ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου από τον Ευάγγελο Αντώναρο, πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος που έχει και αυτός διαγραφεί από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη σημειώνει πως «ο εξαφανισμένο Μητσοτάκης (που δεν θέλει να αναλάβει το προσωπικό κόστος διαγραφής) κυβερνά τη χώρα με αντιλήψεις που προσομοιάζουν στα καθεστώτα Ουγγαρίας και Πολωνίας».

Ο ίδιος σημειώνει με νόημα:

«Τι άλλο να περιμένουμε τώρα; Προφανώς αίτημα του παντελώς άγνωστου αλλά το πανελλήνιο Γραμματέα. της ΝΔ να ζητήσει διαγραφή από τα ευρωπαϊκά κατάστιχα ΟΛΩΝ των ευρωπ. οργανώσεων που εδώ και καιρό επισημαίνουν επίσημα τον μεροληπτικό+ατελή τρόπο λειτουργίας της ελληνικής δικαιοσύνης» για να σημειώσει στη συνέχεια με άλλη ανάρτηση στο facebook:

«Η διαγραφή του Γιώργου Κύρτσου — και κυρίως ο τρόπος που έγινε και η αναιμική δικαιολόγησή της — επιβεβαιώνει απλά ότι ο εξαφανισμένο Μητσοτάκης ( που δεν θέλει να αναλάβει το προσωπικό κόστος διαγραφής) κυβερνά τη χώρα με αντιλήψεις που προσομοιάζουν στα καθεστώτα Ουγγαρίας και Πολωνίας.»

«Φάνηκε από την αρχή. Πριν καν γίνει πρωθυπουργός ο Μητσοτάκης . Πικρές αλήθειες δεν έχουν θέση στην λουδοβίκεια αυλή του. Όποιος τις λέει, απλά καρατομείται.»

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.