Συνταγματικό δικαστήριο της Αλβανίας.... .Παραμένει πρόεδρος τής χώρας ο Ιλίρ Μέτα!

Το Συνταγματικό Δικαστήριο της Αλβανίας δεν απέπεμψε τον Πρόεδρο της χώρας Ιλίρ Μέτα, καθώς αποφάσισε να ακυρώσει την απόφαση του αλβανικού κοινοβουλίου «Σχετικά με την απόλυση του Προέδρου της Δημοκρατίας της Αλβανίας για σοβαρές παραβιάσεις του Συντάγματος»

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που δημοσίευσε το Συνταγματικό Δικαστήριο, τα γεγονότα που παρουσιάζονται ως παραβιάσεις του Συντάγματος δεν συνιστούν σοβαρές παραβιάσεις του Συντάγματος.

Το δικαστήριο τονίζει επίσης ότι τα γεγονότα που σχετίζονται με τα δικαιώματα στην εκλογική διαδικασία δεν συνιστούν σοβαρές παραβιάσεις του Συντάγματος.

Γεγονότα που σχετίζονται με σχέσεις με στρατηγικούς εταίρους δεν αποτελούν παραβιάσεις του Συντάγματος. Τα γεγονότα που παρουσιάζονται ως παραβιάσεις της ανεξαρτησίας των δημοσίων φορέων δεν συνιστούν παραβιάσεις του Συντάγματος. Τα γεγονότα που παρουσιάζονται ως παραβιάσεις της δημόσιας τάξης και ασφάλειας δεν συνιστούν παραβιάσεις του Σύνταγμα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Το Συνταγματικό Δικαστήριο θα δημοσιεύσει τις επόμενες ημέρες την πλήρως αιτιολογημένη απόφαση. 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.