Έκτακτη διάσκεψη όλων τών δημοσιογραφικών ενώσεων με θέμα τίς ""πρωτοβουλίες τής κυβέρνησης γιά τήν ασφάλεια των δημοσιογράφων και την προστασία του δημοσιογραφικού έργου""


 


 

Έκτακτη σύσκεψη διοργανώνουν σήμερα Σάββατο 19/2 με τηλεδιάσκεψη οι πρόεδροι των δημοσιογραφικών ενώσεων, με πρωτοβουλία της προέδρου της ΠΟΕΣΥ (ομοσπονδία ενώσεων)  Έλενας Ριζεάκου.

Αφορμή για τη σύσκεψη στάθηκε μία πρωτοβουλία της κυβέρνησης που έγινε γνωστή χθες, μετά τη συνάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης στα γραφεία της Ένωσης, στη Θεσσαλονίκη.

Πρόκειται για μία αναφορά που έκανε ο Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Δημήτρης Γαλαμάτης, ο οποίος συμμετείχε στη συνάντηση και όπως είπε, η κυβέρνηση σχεδιάζει μία «σειρά πρωτοβουλιών» για «την ασφάλεια των δημοσιογράφων και την προστασία του δημοσιογραφικού έργου».

Προφανώς έχουν θορυβηθεί τα όργανα των δημοσιογράφων από την νέα “πρωτοβουλία” της κυβέρνησης Μητσοτάκη που ως γνωστόν έχει σπρώξει την Ελλάδα στα πιο χαμηλά σκαλοπάτια της κατάταξης με τις χώρες για την Ελευθερία του Τύπου. Στα αξιοσημείωτα ότι ούτε η μεγαλύτερη ένωση της χώρας δεν έχει εικόνα του τι μεθοδεύει εν κρυπτώ η κυβέρνηση….Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.