Στη Λάρισα τα τρακτέρ για το αγροτικό συλλαλητήριο

 Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν αγρότες από όλα τα μπλόκα της Θεσσαλίας
Κομβόι από δεκάδες τρακτέρ, που κορνάροντας ξεκίνησαν από το μπλόκο της Νίκαιας, κατέφθασαν στο κέντρο της Λάρισας, το απόγευμα της Παρασκευής.

Τα πρώτα τρακτέρ με τους αγρότες συγκεντρώθηκσν στην Κεντρική πλατεία της θεσσαλικής πόλης. Στο συλλαλητήριο συμμετέχουν αγρότες από όλα τα μπλόκα της Θεσσαλίας.

Το μπλόκο της Νίκαιας με εκατοντάδες τρακτέρ απ’ όλη την περιφέρεια, μετράει μια εβδομάδα και όπως φαίνεται θα κρατήσει αρκετά, καθώς ενισχύεται περισσότερο με νέους αγρότες που φτάνουν εκεί, δηλώνοντας την αντίδρασή τους για το αυξημένο κόστος παραγωγής και από την άλλη οι χαμηλές τιμές στα προϊόντα.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.