Χαλκίδα - Συνεδριάζει εκτάκτως το ΣΤΟ για τους σεισμούς στη Χαλκίδα - Άσκηση για μεγάλο σεισμό της ΔΕΗ στο Αλιβέρι


Έκτακτη συνεδρίαση έχει συγκαλέσει το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Χαλκιδέων, για σήμερα Δευτέρα, 28 Φεβρουαρίου στις 19:00 με τηλεδιάσκεψη, μετά από πρόσκληση της Δημάρχου Χαλκιδέων και Πρόεδρου του Σ.Τ.Ο, Έλενας Βάκα.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση:
«Η σύγκληση του Σ.Τ.Ο. κρίθηκε απαραίτητη, λόγω των επαναλαμβανόμενων σεισμικών δονήσεων που συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Χαλκιδέων.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν η επικαιροποίηση του Μνημονίου ενεργειών αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών από την εκδήλωση σεισμικών φαινομένων με την ονομασία «Εγκέλαδος», καθώς και ο συντονισμός των Υπηρεσιών του Δήμου Χαλκιδέων που θα βρίσκονται σε ετοιμότητα και των λοιπών επιχειρησιακά εμπλεκόμενων Φορέων και Υπηρεσιών, στο πλαίσιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών και άμεσης διαχείρισης των συνεπειών από εκδήλωση σεισμικών φαινομένων».

ΔΕΗ

Την Τρίτη 1 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί άσκηση ετοιμότητας σε περίπτωση σεισμού στο εργοστάσιο της Δ.Ε.Η. – Α.Η. Σ.  Αλιβερίου στον Κάραβο

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr στην άσκηση θα συμμετέχουν η ομάδα διάσωσης Εύβοιας sar 312, η πυροσβεστική και η αστυνομία.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.