Ανησυχία για τις ρωγμές στις αίθουσες του 3ου Γυμνασίου Χαλανδρίου


Ανησυχία σε γονείς και μαθητές έχουν προκαλέσει οι ρωγμές στους τοίχους και το δάπεδο, πού εμφανίστηκαν ξαφνικά τις προηγούμενες ημέρες στο 3ο Γυμνάσιο Χαλανδρίου.

Μάλιστα, πολλοί γονείς ζήτησα από το διευθυντή να ζητήσει τη διενέργεια ελεγχου σχετικά με την στατικότητα του κτιρίου, όπου στεγάζεται το σχολείο.

"Η πρόσφατη κακοκαιρία, δημιούργησε μία κλίση στον εξωτερικό μαντρότοιχο του σχολείου, από όπου καθημερινά περνούν όλα τα παιδιά για να μπουν στις αίθουσες. Αν και το πρόβλημα ξεκίνησε τρία χρόνια πριν, μετά από όλες τις απαραίτητες διαδικασίες, ειδικοί μας επιβεβαίωσαν ότι το κτίριο είναι ακόμη ασφαλές για τα παιδιά, χωρίς όμως να αποκλείουν ότι θα ισχύει το ίδιο και σε βάθος χρόνου. . Συνεπώς, δεν υπάρχει κάποιο επίσημο έγγραφο που να επιβεβαιώνει πως ο χώρος δεν είναι επικίνδυνος" ανέφερε στην ΕΡΤ ο πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο κ. Οικονομόπουλος απεύθυνε μάλιστα έκκληση προς τις αρμόδιες αρχές προκειμένου: "να έρθει ένα τεχνικά εξειδικευμένο κλιμάκιο, να κάνει την αυτοψία, με σκοπό να βρει την προέλευση των ρηγμάτων, για να δούμε εν τέλει εάν υπάρχει κάποιο στατικό πρόβλημα και μετά να προχωρήσει στην επίλυσή του, για να είμαστε όλοι ήσυχοι και τα παιδιά μας ασφαλή".

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.