Βέλγιο: Επτά εγκλωβισμένοι σε ύψος 32 μέτρων σε τρενάκι θεματικού πάρκου


Eπτά άνθρωποι βρίσκονται «εγκλωβισμένοι» σε τρενάκι θεματικού πάρκου (Plopsaland De Panne) σε ύψος 32 μέτρων στη Δυτική Φλάνδρα.

Πυροσβεστικές δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο και προσπαθούν να τους απεγκλωβίσουν εδώ και τουλάχιστον μία ώρα αναφέρει η ιστοσελίδα της εφημερίδας «Het Nieuwsblad». Μεταξύ αυτών είναι τρεις Γερμανοί 16, 21 και 23 ετών.

Ο διευθύνων σύμβουλος Στήβεν φαν ντεν Κερκχόφ δήλωσε ότι «ο άνεμος ήταν καλός, ακόμη και πολύ κάτω από τα όρια. Οπότε η κατάσταση με τον άνεμο ήταν εντάξει. Άρα τι το προκάλεσε μένει να φανεί».

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.