Ανήλικοι κατέστρεψαν 30 κυψέλες μαζί με τις μέλισσες στην Εύβοια



Οι αστυνομικοί του τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων  διαπίστωσαν ότι πίσω από την δολιοφθορά που είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβριο στις κυψέλες ενός μελισσοκόμου στην περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας, βρίσκονταν τρία ανήλικα παιδιά.

Οι δράστες, δύο Έλληνες και ένας αλλοδαπός, είχαν εισβάλει στο περιφραγμένο οικόπεδο ιδιοκτησίας του μελισσοκόμου και είχαν σπάσει 30 κυψέλες προκαλώντας τον θάνατο στα σμήνη των μελισσών, χωρίς λόγο και αιτία!

Σε βάρος των τριών ανηλίκων σχηματίστηκε δικογραφία για ζωοκτονία και φθορά ξένης ιδιοκτησίας και σε βάρος των γονέων τους για παραμέληση της εποπτείας τους.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.