Ταυτοποιήθηκαν 278 από τους 290 επιβαίνοντες - 2 εγκλωβισμένοι και 10 αγνοούμενοι


Διακόσιοι εβδομήντα οκτώ από τους διακόσιους ενενήντα επιβαίνοντες ταυτοποιήθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, στο λιμάνι της Κέρκυρας. Τέσσερις έχουν διακομιστεί στο νοσοκομείο, μεταξύ των οποίων ένα βρέφος μόλις δύο μηνών.

Βάσει της κατάστασης που είχε καταθέσει στο λιμεναρχείο της Ηγουμενίτσας ο καπετάνιος του πλοίου, στο Εuroferry Olympia επέβαιναν 239 επιβάτες και 51μελές πλήρωμα. Απ’ αυτούς οι 21 είναι Έλληνες (14 επιβάτες και 7 πλήρωμα). Έτσι λοιπόν, μέχρι στιγμής αγνοούνται δέκα από τους επιβαίνοντες και σε εξέλιξη είναι έρευνες για τη διάσωση δύο εγκλωβισμένων οδηγών στο γκαράζ του πλοίου Euroferry Olympia.

Σύμφωνα με συγκεχυμένες πληροφορίες, μεταξύ των αγνοουμένων είναι τρεις Έλληνες. Αναφορικά με τους εγκλωβισμένους, ένας είναι Βουλγαρικής καταγωγής και ο δεύτερος Τουρκικής. Τα δύο άτομα είναι σε επικοινωνία με τον Ύπαρχο ώστε να φτάσουν τα δύο άτομα στο κατάστρωμα και από εκεί να τους παραλάβει να τους προσεγγίσει ελικόπτερο Σούπερ Πούμα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.