ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 26/2 ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ


 


 Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή τους «...μπαίνουμε στα λεωφορεία με τις γυναίκες και τα παιδιά μας, τους γονείς και τους κατοίκους της περιοχής μας και κατεβαίνουμε στην Αθήνα»

Διεκδικώντας τη συνέχιση της λειτουργίας της επιχείρησης και την υπεράσπιση των θέσεων εργασίας, οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ ανακοίνωσαν για το Σάββατο 26/2 24ωρη απεργία και συλλαλητήριο στις 12.00 π.μ. στο Σύνταγμα, με προσυγκέντρωση στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια.

Ενδεικτικό της έκτασης της κινητοποίησης είναι ότι ανακοίνωσαν αναχώρηση λεωφορείων από:

    Οικισμός ΛΑΡΚΟ 7.30 π.μ.
    Λάρυμνα 7.30 π.μ.
    Μαρτίνο 7.45 π.μ.
    Μαλεσίνα 7.30 π.μ.
    Αϊ Γιάννης 7.30 π.μ.
    Κόκκινο 7.45 π.μ.
    Ακραίφνιο 8.00 π.μ.
    Κάστρο 8.00 π.μ.
    Λούτσι 7.30 π.μ.
    Παύλο 7.45 π.μ.

Όπως αναφέρουν μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή τους: «Φορώντας την φόρμα εργασίας μας και κρατώντας ψηλά τη σημαία της ενότητας, μπαίνουμε στα λεωφορεία με τις γυναίκες και τα παιδιά μας, τους γονείς και τους κατοίκους της περιοχής μας και κατεβαίνουμε στην Αθήνα.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου είναι μια κινητοποίηση πολλών σωματείων, Ε.Κ., Ομοσπονδιών, ενάντια στην ακρίβεια, στο κλείσιμο εργοστασίων, τις απολύσεις, την απελπιστική κατάσταση την υγεία, ενάντια στον εργασιακά μεσαίωνα των εργολαβιών και την καταστολή.

Σε αυτήν την Πανελλαδική Κινητοποίηση οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ, στα Πετρέλαια και Λιπάσματα καβάλας, στην cosco, στα Μεταλλεία Χρυσού στην Χαλκιδική, οι υγειονομικοί, τα Σωματεία και οι Ομοσπονδίες των κλάδων μας, έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο γιατί εκτός από τον κοινό αγώνα με όλους τους εργαζόμενους, σε αυτήν την κινητοποίηση το κεντρικό σύνθημα είναι να ανεβεί ακόμη περισσότερο το επόμενο διάστημα η αλληλεγγύη στους αγώνες μας», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.