Αττική Οδός: Ανοίγει σήμερα η πλατφόρμα για την αποζημίωση των 2.000 ευρώ


Ανοίγει εντός της ημέρας και εκτός απροόπτου η πλατφόρμα μέσω του aodos.gr για την υποβολή αιτήσεων από τους πολίτες που επιθυμούν να αποζημιωθούν με τα 2.000 ευρώ που αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την πολύωρη ταλαιπωρία χιλιάδων πολιτών οι οποίοι αναγκάστηκαν να μείνουν επί ώρες εγκλωβισμένοι στα χιόνια και το κρύο χωρίς νερό και τροφή, εξαιτίας της αναποτελεσματικότητας της κυβέρνησης.

Οι πολίτες θα κληθούν να δηλώσουν τα στοιχεία του οχήματός τους, τις εισόδους και εξόδους από τις οποίες μπήκαν και βγήκαν από τον αυτοκινητόδρομο καθώς και τη συγκεκριμένη ώρα εισόδου και εξόδου.

Η αίτηση θα συνοδεύεται από στοιχεία όπως τηλέφωνο, mail και τραπεζικό λογαριασμό για την καταβολή, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία, της αποζημίωσης. Η Αττική Οδός διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία αφού θα γίνει εξέταση μια προς μια των αιτήσεων.

Αυτό που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί είναι εάν οι πολίτες για να εισπράξουν την αποζημίωση των 2.000 ευρώ θα υπογράφουν έγγραφο με το οποίο θα παραιτούνται από προσφυγή στη δικαιοσύνη για διεκδίκηση και άλλης αποζημίωσης.

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.