Σκληρός και σεσημασμένος χούλιγκαν ο δολοφόνος του 19χρονου


Σκληρός και σεσημασμένος χούλιγκαν ο δολοφόνος του 19χρονου

Σκληρός και σεσημασμένος χούλιγκαν καθώς το 2019 είχε συλληφθεί ξανά για περιστατικό οπαδικής βίας, είναι ο 23χρονος Α.Τ. που συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης για τη δολοφονία του 19χρονου Αλκιβιάδη Καμπανού, τα ξημερώματα της Τρίτης στην Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής αλλά γεννημένος στη Θεσσαλονίκη, θεωρείται από τις Αρχές σκληροπυρηνικός οπαδός του ΠΑΟΚ και το 2019, είχε μαχαιρώσει ξανά φίλαθλο αντίπαλης ομάδας  με μαχαίρι, πολύ κοντά στο σημείο που δολοφόνησε τον Άλκη Καμπανό. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση εκκρεμεί η διεξαγωγή της δίκης στην οποία έχει παραπεμφθεί.

Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο  23χρονος Α.Τ. συνελήφθη σε στέκι των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ, όπου έκανε έφοδο η ΕΛΑΣ μετά τις καταγγελίες στο τμήμα αθλητικής βίας. Ο δράστης ταυτοποιήθηκε και από τις πινακίδες του αυτοκινήτου του, ενώ τον αναγνώρισε κι ένας φίλος του άτυχου Άλκη Καμπανού που ήταν παρών στο τραγικό συμβάν και χτυπήθηκε κι ο ίδιος από τους δράστες, αλλά τραυματίστηκε ευτυχώς πολύ ελαφρύτερα.

Ο δράστης φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήταν παρών στο συμβάν, χωρίς αρχικά να έχει ομολογήσει την εμπλοκή του σε αυτό. Παράλληλα εντοπίζεται και σε κάμερες μέσα σε ένα από τα δύο αυτοκίνητα από τα οποία κατέβηκαν οι χούλιγκαν που επιτέθηκαν στον Άλκη, ενώ είναι ιδιοκτήτης του ενός εκ των δύο αυτοκινήτων.



Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.