Ματσέτα βρέθηκε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης


Σοβαρά ερωτήματα για τις έρευνες της ΕΛΑΣ γύρω από το σημείο της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη δημιουργεί το γεγονός ότι δημοσιογράφος, δύο μέρες μετά, εντόπισε ματσέτα λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.

Δύο μέρες μετά την άνανδρη επίθεση στον νεαρό φοιτητή κι ενώ οι αστυνομικοί είχαν ολοκληρώσει τις έρευνές τους στο σημείο και τη συλλογή στοιχείων, το δολοφονικό όπλο παρέμενε στην άκρη του πεζοδρομίου, πίσω από τη δεξιά ρόδα ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου, δίχως κάποιος να την έχει δει.

Το όπλο βρέθηκε πολύ κοντά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Άλκης, από δημοσιογράφο της εκπομπής Live News.

Αμέσως, ο δημοσιογράφος του MEGA ειδοποίησε τις Αρχές και μέσα σε λίγα λεπτά αξιωματικοί της ασφάλειας βρίσκονται στο σημείο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.