«Χάνουμε έναν άνθρωπο κάθε 12 λεπτά από COVID 19 και δεν κάνετε τίποτα»! Κλ. Γρηγοριάδης στη Βουλή

 

«Χάνουμε έναν άνθρωπο κάθε 12 λεπτά από COVID 19 και δεν κάνετε τίποτα»! Κλ. Γρηγοριάδης στη Βουλή

Ο βουλευτής του ΜέΡΑ25 Κλ. Γρηγοριάδης με ιδιαίτερη ένταση στην ομιλία του στη Βουλή, περιέγραψε την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην αντιμετώπιση της πανδημίας λέγοντας: «Προχθές χάναμε έναν άνθρωπο κάθε 12 λεπτά»!
Απευθυνόμενος προς τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη τον ρώτησε τι σκοπεύει να κάνει η κυβέρνηση,επισημαίνοντας του ότι η κυβέρνηση δεν έχει προσλάβει στα νοσοκομεία ούτε…μάγειρα! Είπε ακόμη ότι η κυβέρνηση οδηγεί τον απλό κόσμο υποχρεωτικά στους ιδιώτες, αφού έχει μετατρέψει όλο το δημόσιο σύστημα υγείας σε μηχανισμό αντιμετώπισης μόνο της Covid 19
.militaire.gr

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.