Επιτελικό μπάχαλο-Η ΚΕΔΕ να βρει self test για τους μαθητές και οι καθηγητές να τα παραλάβουν


Στα e-mail των σχολικών μονάδων της χώρας σύμφωνα με το υπουργείο,  έφτασε ειδοποίηση από τις κατά τόπους διευθύνσεις πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για την προμήθεια self test. Σύμφωνα με το πλάνο, θα γίνει από τους διευθυντές των σχολικών μονάδων  καλούνται να προσέλθουν για να παραλάβουν. 

Μάλιστα αυτό  προκύπτει και από την ενημέρωση που έστειλε  ηλεκτρονικά η  ΚΕΔΕ στις σχολικές επιτροπές το απόγευμα του Σαββάτου.

Οπότε γίνεται σαφές ότι όσοι διευθυντές επιθυμούν να προμηθευτούν self test θα πρέπει να σπεύσουν.

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες. Σήμερα το απόγευμα ενημερωθήκαμε από το Υπουργείο Παιδείας πως ένας μικρός αριθμός μαθητών και καθηγητών δεν έχει καταφέρει βρει self τεστ σε περιοχές της χώρας.

Μάλιστα η ΚΕΔΕ κάνει και την δουλειά που έπρεπε να ήδη έχει κάνει το υπουργείο, καθώς σε επιστολή που έστειλε η στέλνει  στους δημάρχους  αναφέρει τα εξής:

Αγαπητοί συνάδελφοι και συναδέλφισσες. Σήμερα το απόγευμα ενημερωθήκαμε από το Υπουργείο Παιδείας πως ένας μικρός αριθμός μαθητών και καθηγητών δεν έχει καταφέρει βρει self τεστ σε περιοχές της χώρας.


Προκειμένου να μην μείνει ούτε ένας εκπαιδευτικός η μαθητής χωρίς το απαραίτητο self τεστ και τα σχολεία μας να ανοίξουν τη Δευτέρα με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, μας ζητήθηκε η συνδρομή των σχολικών επιτροπών, έτσι ώστε με κατεπείγουσες διαδικασίες, να προμηθεύσουμε τις σχολικές μονάδες με μικρό αριθμό, self τεστ (πχ. 25 σε κάθε μονάδα).

Για το λόγο αυτό, προηγήθηκε συνεννόηση με τον σύλλογο των φαρμακαποθηκών, προκειμένου αυτές να μείνουν ανοιχτές την Κυριακή. Λίστα με τηλέφωνα επικοινωνίας ανά νομό, θα σας έρθει έως αργά σήμερα το βράδυ.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούμε για τις δικές σας, άμεσες ενέργειες, παρά τη στενότητα του χρόνου.

Σε κάθε περίπτωση, είναι αυτονόητο ότι εσείς και η υπηρεσία σας θα κρίνετε προηγουμένως το εφικτό της διαδικασίας.

Εεπείγον:

Σας αποστέλλουμε λίστες με τις φαρμακαποθήκες που θα είναι ανοικτές Κυριακή 9/1.

Δείτε τις δυο (2) παρακάτω λίστες:


1H ΛIΣTA:
https://bit.ly/3JT6Su3
2H ΛIΣTA:
https://bit.ly/3n4zmHC


Σας υπενθυμίζουμε την άμεση ανάγκη για να ολοκληρώσουμε σήμερα την προμήθεια  των self-τεστ για τα σχολεία. δεν είναι μεν υποχρέωση μας, πλην όμως κάλο είναι να συμβάλλουμε στο ασφαλές άνοιγμα των σχολείων αύριο Δευτέρα.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.