Άδωνις Γεωργιάδης - Ρεζίλι σε ζωντανή σύνδεση - Τι του είπαν οι δήμαρχοι που εξασφάλισαν φτηνά pcr


Προκλητικός χαρακτήρισε σπέκουλα της αντιπολίτευσης τα φθηνά pcr. Με τη συνταγογράφηση θα πετυχαίνατε τιμή κάτω από 20 ευρώ του απάντησαν οι δήμαρχοι

Ο υπουργός Ανάπτυξης βαριά εκτεθειμένος, βρέθηκε για μια ακόμα φορά σε εξαιρετικά δύσκολη θέση αφού σε ζωντανή σύνδεση πήρε τις πρέπουσες απαντήσεις στους αστείους ισχυρισμούς του, από δυο δημάρχους της χώρας που πέτυχαν μέσω διαγωνισμών να προμηθευτούν τα pcr test, σε τιμή 25 και 27 ευρώ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε στον ΣΚΑΪ, για να υποστηρίξει το αφήγημά του ότι το πλαφόν των 47 ευρώ στα pcr test είναι η χαμηλότερη στην Ευρώπη και ότι τα φτηνά μοριακά τεστ είναι σπέκουλα της των ΜΜΕ που αντιπολιτεύονται την κυβέρνηση.

Μόνο που στη συζήτηση ήταν παρόντες ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών που πέτυχε τιμή 27 ευρώ στα pcr test και ο δήμαρχος Χαλανδρίου που εξασφάλισε τιμή 25 ευρώ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, προσπάθησε να υποστηρίξει ότι τα 47 ευρώ είναι χαμηλή τιμή καθώς συμπεριλαμβάνουν το κόστος αγοράς στη χονδρική, τα λειτουργικά έξοδα και το νόμιμο, θεμιτό κέρδος.

Όσον αφορά στις μειωμένες κατά τουλάχιστον 50% τιμές που εξασφάλισαν ο Σίμος Δανιηλίδης και ο Σίμος Ρούσσος, υποστήριξε ότι πρόκειται για τιμές χονδρικής για να τον διαψεύσουν αμέσως και οι δυο δήμαρχοι. 

Όπως του απάντησε ο δήμαρχος Χαλανδρίου, Σίμος Ρούσσος, με τη διαπραγμάτευση που έκαναν ήδη από τον  Νοέμβριο  του 2020 για προμήθεια pcr για τους υπαλλήλους του δήμου και τις ευπαθείς ομάδες, πέτυχαν τιμή 25 ευρώ και με αυτή την τιμή δεν μπαίνει κανένας μέσα, ούτε, βέβαια η εταιρεία που προμηθεύει τα μοριακά τεστ.

Ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης εξέθεσε τον υπουργό Ανάπτυξης καθώς όπως είπε με τη νέα διαπραγμάτευση που θα κάνουν προκειμένου να προμηθευτούν μοριακά τεστ για όλους τους δημότες θα εξασφαλίσουν τιμή κάτω των 20 ευρώ.

Και μάλιστα του είπε ότι εάν η κυβέρνηση αποφάσιζε τη συνταγογράφηση των pcr θα μπορούσε να κάνει κεντρική διαπραγμάτευση και να πετύχει τιμή κάτω των 20 ευρώ για τα μοριακά τεστ.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.