«Κόλαση» στη Βουλή με τον Πολάκη! Του έκλεισαν το μικρόφωνο όταν άρχισε να μιλά για τη Novartis (VIDEO)Κόλαση στη Βουλή με τον Παύλο Πολάκη να μιλάει σήμερα στη Βουλή για το αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Ο κ.Πολάκης άρχισε την ομιλία του με την πανδημία και τους νεκρούς που ξεπερνούν τους 100 και άρχισε να απαντά στον κ.Γεωργιάδη για όσα είπε για τη Novartis, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για την πρόταση μομφής. Ο Χ.Αθανασίου που προήδρευε δεν του το επέτρεψε.

Η συνέχεια ήταν εκρηκτική και τελικά του έκλεισαν το μικρόφωνο. Η συνεδρίαση διακόπηκε και αναζητείται ο πρόεδρος της Βουλής.
Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.