Έγκριση του δικαστηρίου της συμφωνίας μεταξύ τως προσωρινής διοίκησης FOLLI-FOLLIE και των πιστωτών της!

 Επικυρώθηκε σήμερα η συμφωνία εξυγίανσης της Folli Follie από το δικαστήριο. Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία «θα εκδοθεί νεότερη γνωστοποίηση για την ενημέρωση των επενδυτών». Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Liberal Markets απορρίφθηκαν οι παρεμβάσεις Κουτσολιούτσου, ενώ θετικά αποτιμάται το γεγονός πως η απόφαση δεν αναγνωρίζει έννομο συμφέρον σε κανέναν από τους παρεμβαίνοντες κατά της απόφασης.

Τι αναφέρει η ανακοίνωση

«Η εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και τον διακριτικό τίτλο “FF Group” (η «Εταιρεία») ανακοινώνει ότι εξεδόθη υπ’ αριθμ. 3/2022 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, δυνάμει της οποίας επικυρώνεται η από 31.12.2020 Συμφωνία Εξυγίανσης – Μεταβίβαση Επιχείρησης της Εταιρείας, όπως αυτή τροποποιήθηκε με την από 9.9.2021 συμφωνία τροποποίησης.
Η Εταιρεία θα εκδώσει νέα ανακοίνωση για την ενημέρωση των πιστωτών της και του επενδυτικού κοινού σχετικά με τα επόμενα βήματα της διαδικασίας εξυγίανσης.

 Η Εταιρεία ευχαριστεί θερμά την δικηγορική εταιρεία «Ποταμίτης Βεκρής» για τον επιτυχή χειρισμό της υπόθεσης.» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρείας

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε. 

 

 

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.