EURONEWS! Το ενημερωτικό κανάλι την Δευτέρα 31/1 κατεβάζει από την πλατφόρμα του το ελληνικό πρόγραμμα


 

 Κατεβάζουν το ελληνικό πρόγραμμα του Euronews από τον δορυφόρο..


Τη Δευτέρα κατεβάζουν το ελληνικό πρόγραμμα του Euronews από τον δορυφόρο, αναφέρει ο Κύπριος Ευρωβουλευτής του ΔΗΣΥ, Λουκάς Φουρλάς.

 Συγκεκριμένα, σε ανάρτηση αναφέρει: «Με ενημερώνουν ότι τη Δευτέρα κατεβάζουν το ελληνικό πρόγραμμα του Euronews απο το δορυφόρο. Αυτό σημαίνει ότι δυο κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης με επίσημη γλώσσα τα ελληνικά αποκλείονται, σημαίνει επίσης και απόλυση εργαζομένων. Υπενθυμίζω ότι το Euronews λαμβάνει χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση».

    Υπενθυμίζεται ότι σε 3 χρόνια σταματάει πλήρως η χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς το Euronews.

    Με το πόσο των 16 εκατ. ευρώ πρέπει να καλυφθεί η λειτουργία των τηλεοπτικών σταθμών Euronews ανά την Ευρώπη. Θα κρατηθούν μόλις 4 γλώσσες.



    Η πλειοψηφία των μετοχών ανήκει στον Σαουδάραβα επενδυτή Ναγκίμπ Σαουίρις και με πρωτοβουλία των Γερμανών τα χρήματα που δίνονταν για το Euronews θα δοθούν σε άλλα δίκτυα όπως η DW.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το Euronews βολιδοσκοπεί την τουρκική αγορά για να ενδυναμώσει περισσότερο το εκεί τμήμα του.

 

 Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.