Αποκλειστικά για ασθενείς COVID από τη Δευτέρα το ΣισμανόγλειοΑποκλειστικά ασθενείς COVID θα δέχεται από τη Δευτέρα το Σισμανόγλειο Νοσοκομείο. Η σχετική απόφαση ελήφθη μετά την αύξηση των περιστατικών και εισαγωγών που καταγράφεται στα νοσοκομεία της χώρας, ως αποτέλεσμα της επέλασης της μετάλλαξης Όμικρον. 

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, δήλωσε σήμερα ότι ειδικά στην Αττική, 1.200 υγειονομικοί βρίσκονται σε καραντίνα καθώς μολύνθηκαν με τον ιό. Από αυτούς, οι 755 είναι σε νοσοκομεία του κέντρου της Αθήνας, όπως ο Ευαγγελισμός και το Σωτηρία, και στα βόρεια της Αττικής, όπως το Σισμανόγλειο.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.