Εκκενώνονται πολυκατοικίες στο Παγκράτι λόγω διαρροής αερίουΤην εκκένωση των ενοίκων σε 20 πολυκατοικίες και καταστήματα περιμετρικά της συμβολής των οδών Πύρρου και Αινείου στο Παγκράτι, λόγω διαρροής σε κεντρικό αγωγό αερίου, διατάχθηκε από την Πυροσβεστική και την ΕΛ.ΑΣ, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Παράλληλα για να επιληφθεί της διαρροής η Πυροσβεστική, έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Φιλολάου στο ύψος της οδού Φρύνης και στην οδό Ιλιάδος από το ύψος τους οδού Φρύνης.

Στο σημείο πέρα τη την ΕΛ.ΑΣ και την Πυροσβεστική βρίσκεται και η αρμόδια εταιρία αερίου για την αποκατάσταση της βλάβης.Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.