Έκτακτη είδηση:Παράνομη κρίθηκε η απεργία των Υγειονομικών στο Νοσοκομείο Παίδων στην Πεντέλη!

 


Κρίθηκε πριν λίγο απο το δικαστήριο παράνομη η απεργία των εργαζομένων στο Παίδων Πεντέλης

 

 Όλα ξεκίνησαν όταν το υπουργείο Υγείας αποφάσισε να σταματήσουν οι εφημερίες στο Παίδων Πεντέλης, ώστε να μετατραπεί σε mega εμβολιαστικό κέντρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αντίδραση των εργαζομένων, οι οποίοι κήρυξαν 24ωρη απεργία την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.

Με την 24ωρη απεργία η οποία κηρύχθηκε για σήμερα σήμερα, Πέμπτη 13 Ιανουαρίου, στην οποία οι εργαζόμενοι στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, αντιδρούν κάνοντας λόγο για «πρωτοφανή και αιφνιδιαστική» απόφαση του υπουργείου Υγείας στις 6 Ιανουαρίου να ανασταλούν οι εφημερίες του Νοσοκομείου, με στόχο τη μετατροπή του σε mega εμβολιαστικό κέντρο παιδιών.


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.