Ηλικιωμένη νεκρή, από φωτιά στο διαμερισμά της στο Περιστέρι!!


 

  Μια πρωτοχρονιάτικη τραγωδία εκτυλίχθηκε στο Περιστέρι καθώς μια ηλικιωμένη έχασε τη ζωή της μετά από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στο σπίτι της λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι.

Την άτυχη γυναίκα εντόπισαν μέσα στην κουζίνα χωρίς τις αισθήσεις της οι πυροσβέστες που επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε την ηλικιωμένη στο νοσοκομείο αλλά λίγο μετά κατέληξε.

Ολα ξεκίνησαν στις 3 το μεσημέρι όταν η πυροσβεστική δέχθηκε κλήση για καπνό που βγαίνει από διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην οδό Κρέσνας 26 στο Περιστέρι. Άμεσα, έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυρόσβεστες οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Ωστόσο, ο γιος της ηλικιωμένης, ο οποίος μένει στο κτίριο, είπε στους πυροσβέστες πως η μητέρα του δεν πρόλαβε να βγει από το φλεγόμενο διαμέρισμα. Οι πυροσβέστες έκαναν έλεγχο στο καμένο σπίτι και βρήκαν την ηλικιωμένη αναίσθητη στην κουζίνα. Αρχικά, προσπάθησαν να την επαναφέρουν στη ζωή αλλά ήταν αργά...

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η φωτιά φαίνεται πως ξεκίνησε από μια πολυθρόνα η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες με αποτέλεσμα να επεκταθεί στους υπόλοιπους χώρους. Το ανακριτικό της πυροσβεστικής διενεργεί προανάκριση για τα αίτια της πυρκαγιάς.

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.