Αυστραλία: Ακύρωσαν τη βίζα και της Βοράτσοβα και βρίσκεται στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Τζόκοβιτς



Η Αυστραλιανή Συνοριακή Δύναμη (ABF) ακύρωσε τη βίζα της τενίστριας Ρενάτα Βοράτσοβα από την Τσεχία και είναι πλέον υπό κράτηση στο ίδιο ξενοδοχείο με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, εν όψει του Australian Open, ανέφερε την Παρασκευή (7/1) το ABC News.

Η Βοράτσοβα ενημερώθηκε από στελέχη της ABF ότι έπρεπε να φύγει από τη χώρα και δεν ήταν σαφές εάν σκόπευε να αμφισβητήσει την απόφαση, τόνισε το ABC, επικαλούμενο πηγή με γνώση του θέματος.

Νωρίτερα σήμερα (7/1), η υπουργός Εσωτερικών της Αυστραλίας, Κάρεν Άντριους, δήλωσε πως γίνεται έρευνα σχετικά με τις βίζες και άλλων ξένων αθλητών του τένις, μετά την κράτηση του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σε συνέντευξή της στο Channel 9, η υπουργός Εσωτερικών της Αυστραλίας, είπε ότι υπάρχουν πληροφορίες που «δείχνουν ότι υπάρχουν κάποια άτομα εδώ τώρα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις εισόδου και πρέπει να το ερευνήσουμε».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.