Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν αρνείται να δημοσιοποιήσει τι είχε συμφωνήσει με τον Μπουρλά για τα δις των εμβολίων


Προκαλεί η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής  Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία αρνείται να δώσει στη δημοσιότητα να μηνύματα που είχε ανταλλάξει πέρυσι με τον   διευθύνοντα σύμβουλο της Pfizer Α.Μπουρλά! Τα εμβόλια δεν τα πλήρωσε από την τσέπη της, ούτε από την εταιρεία του συζύγου της ,ο οποίος έχει πάρε δώσε και με την ελληνική κυβέρνηση. Πληρώθηκαν από τους ευρωπαίους φορολογούμενους και από τους Έλληνες βεβαίως. Συνεπώς η άρνηση της είναι τουλάχιστον απαράδεκτη, αν και μπορούν να υπάρξουν πολύ πιο σκληροί χαρακτηρισμοί.

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν , όπως γράφει η γαλλική εφημερίδα Liberation, τροφοδοτεί με τη στάση της, τις θεωρίες συνωμοσίας.

Η πρόεδρος της ΕΕ διαπραγματεύθηκε αγορά επιπλέον 1,8 δις δισεκατομμυρίων δόσεων του εμβολίου Pfizer με κόστος 35 δις ευρώ!

Η ιδιαιτερότητα αυτής της σύμβασης, που συνήφθη τον Μάιο, είναι ότι αύξησε το κόστος της δόσης από 15,50 σε 19,50 ευρώ, αύξηση κατά  ένα τέταρτο της τιμής!

Ας αφήσει λοιπόν τις αρνήσεις στην άκρη η ντερ Λάϊεν γιατί τα λεφτά δεν είναι από την τσέπη της.

militaire.gr


Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.