Συνέντευξη – πρόκληση του Πακιστανού πρέσβη,,, μετά τα αίσχη που έγιναν στην πλατεία Συντάγματος


 

 

 

 

 

Λίγες ημέρες μετά τα αίσχη που έγιναν στην πλατεία Συντάγματος, στην Ερμού, στο Μοναστηράκι μέχρι και την Ομόνοια παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ο Πακιστανός πρέσβης αποφάσισε να δώσει μία συνέντευξη σε πακιστανικά ΜΜΕ. Όχι σε ελληνικά.

Στην συνέντευξη του λοιπόν κάνει κάποιες αναφορές που μπορούν κάλλιστα να θεωρηθούν περίεργες έως και προκλητικές. Θεωρεί ότι οι πακιστανοί στην Ελλάδα πρέπει να ενωθούν, διότι κάποιοι θέλουν το κακό τους.

Τι ακριβώς εννοεί;

Το δελτίο που συνοδεύει την συνέντευξη του Πακιστανού πρέσβη στην Ελλάδα, σε μετάφραση:

«Σημαντικό μήνυμα του Πρέσβη του Πακιστάν στην Ελλάδα κ. Muhammad Nadeem Khan προς την Πακιστανική Κοινότητα. Ο Πρέσβης του Πακιστάν είπε ότι η πακιστανική κοινότητα στην Ελλάδα πρέπει να ενωθεί στις τάξεις της και να τερματίσει τις διαφορές μεταξύ τους.

«Θα προκύψουν προβλήματα για εμάς. Δε θέλουν την ενότητα μεταξύ μας και αυτές οι δυνάμεις επιδιώκουν να μας βλάψουν. Η μόνη λύση είναι να διατηρήσουμε την ενότητα».

Πάντως, καταλήγοντας προέτρεψε τους Πακιστανούς που ζουν στην Ελλάδα να σέβονται τους νόμους. Πάλι καλά.

«Και ακολουθήστε το νόμο της χώρας στην οποία ζείτε». Έτσι καταλήγει το δελτίο τύπου της συνέντευξης του. Δείτε το σχετικό βίντεο:




 

 

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Εικόνες θέματος από enot-poloskun. Από το Blogger.