Απόπειρα αποβίβασης μεταναστών στο Φαρμακονήσι από φορτηγό πλοίο! Τους πρόλαβε το Λιμενικό


Στο Αιγαίο γίνονται πολλά ,σοβαρά και μένουν απ΄ ότι φαίνεται κρυφά από τη κοινή γνώμη. Δεν είναι μόνο οι άκρως προκλητικές πτήσεις των τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών, για τις οποίες δεν μαθαίνουμε τα πάντα! Έχουν γίνει και κάποιες για τις οποίες δεν υπήρξε ανακοίνωση .Στα πρώτα 24ωρα του 2022…

Τα ξημερώματα το Λιμενικό Σώμα εντόπισε ανοιχτά από το Φαρμακονήσι φορτηγό πλοίο το οποίο προσπαθούσε να ρίξει στη θάλασσα βάρκα στην οποία επέβαιναν μετανάστες. Το πλοίο εντοπίστηκε εγκαίρως και τελικά «μάζεψε» τη βάρκα με τους μετανάστες και αποχώρησε από την περιοχή.

Το κλίμα στο Αιγαίο δεν είναι καλό και αυτό επιβεβαιώνεται από πολλά γεγονότα.

Η επιλογή του ΥΠΕΘΑ και του ΓΕΕΘΑ κατόπιν εντολής του Μαξίμου προφανώς είναι να μην «βγαίνουν στον αέρα» για να μην «προκαλείται κλίμα έντασης».

Μοιραστείτε το άρθρο, με αυτόν τον τρόπο μας επιβραβεύετε.

Ακολουθήστε το newsplanet09.info στο Google News για να ενημερώνεστε για όλα τα τελευταία άρθρα μας.

Fair Notice -Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος:Το newsplanet09 όπως και η σελίδα μας newsplanet09 στο facebook απαγορεύει ρητώς από 9/6/20 οποιαδήποτε επισήμανση ή χαρακτηρισμό των άρθρων του από μη αναγνωρισμένες από το Ελληνικό κράτος, αλλά και τους διεθνείς νόμους προστασίας ατομικών και ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθερίας άποψης και ιδεών από διαδικτυακές οργανώσεις, οι οποίες δεν συνάδουν με το Σύνταγμα & τους νόμους της χώρας μας, και τις οποίες δεν αναγνωρίζουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.